website-backgrounds-03

Contact

Edwin Lokkerbol is in 2020 gestart met Het Projectenbureau. Vanuit de gedachte dat bestaande organisaties niet altijd echt impactvol een transitie in gang kunnen zetten. En dat nieuwe samenwerkingen (in de vorm van projecten en programma’s ) dit beter kunnen. Om daarmee Nederland sneller te verduurzamen dan we dit nu doen.

Gekscherend werd hij door oud collega’s wel eens ‘klimaatgekkie’ genoemd…. Echter wel vanuit de gedachte dat de echte doorbraken op het gebied van duurzaamheid niet het gevolg zijn van overheidsbeleid of subsidies alleen. Of van de strategie van bestaande bedrijven of brancheorganisaties. Maar van publieke en private koplopers die het lef hebben om -soms ideologisch gedreven- op zoek te gaan naar zakelijk perspectief. En in die zoektocht samenwerkingen zoeken die gericht zijn op de lange termijn.

Hotel-Jakarta-duotone

Edwin is bedrijfskundige en heeft veel gewerkt (tussen publiek en privaat) voor brancheorganisaties als de Vereniging van Waterbouwers, de KNVB en de ANWB. Ook werkte hij voor het Openbaar Ministerie (aan de inrichting van een nieuwe organisatie) en bij Berenschot.